LAST VAN ALGEN? SLECHTE PLANTENGROEI IN JE AQUARIUM?

PlantedBox combineert gratis advies op maat met de juiste producten zodat jij eindelijk je droomaquarium kan maken.

Zonder algen. Mét gezonde plantjes.

hoe werkt PlantedBox

MISSCHIEN HERKEN JE DEZE SITUATIE?

Je hebt al allerlei dingen geprobeerd, maar je planten groeien nog steeds niet goed? Erger nog, je hebt last van algen in je bak. Dat was niet wat je voor ogen had toen je met je aquarium begon, toch?

Je wil gewoon een mooi plantenaquarium die je met veel trots aan je familie en vrienden wilt tonen. Een bak waar je plezier aan hebt in plaats van gefrustreerd van te worden.

Maar die algen maken het je verdomd lastig.

hoe werkt PlantedBox

HOE PLANTEDBOX JOU AQUARIUMPROBLEMEN OPLOST

PlantedBox wil je helpen in de strijd tegen die vervelende algen. Hoe?
Door de juiste producten met het juiste advies te combineren.

DE JUISTE PRODUCTEN

Bij PlantedBox vind je producten die je helpen je bak terug in topvorm te krijgen.

Mijn EU-gecertificeerde All-in-One aquariumbemesting & bodembemesting garanderen dat je plantjes geen voedingstekort meer hebben en zorgen voor een groeischeut zodat ze de concurrentie met de algen kunnen oppikken.

Mijn gebruiksvriendelijke CO2-systemen & accessoires zorgen op hun beurt weer voor een extra boost om de strijd met de algen nog verder aan te gaan en het gevecht te beslissen.

Daarnaast vind je ook nog allerlei scharenfiltratiesystemen tools om de puntjes op de i te zetten en van je aquarium een echte “aquascape” te maken..

PlantedBox producten

ÉN HET JUISTE ADVIES

Behalve de juiste producten, krijg je bij PlantedBox ook nog volledig gratis advies op maat van JOUW aquarium.

Schrijf je in voor een e-mail cursus om de algen in je aquarium klein te krijgen, download één van mijn e-books, lees mijn artikels op de blog of ontdek mijn uitgebreide gidsen.

Je vindt op deze website alle informatie om je te wapenen tegen de algen. Ik gids je vervolgens in je strijd tegen je algen zodat jij een plantenaquarium kan creëren waar je terecht trots op kan zijn!

PlantedBox: gratis aquarium advies

WIE BEN IK? MIJN VERHAAL ...

Hoi, ik ben Gilles! Ik ben de eigenaar van PlantedBox. Zelf heb ik ook heel lang gesukkeld met algen, dus ik herken je frustraties.

Mijn verhaal? Ergens in 2010, kreeg ik een zeer hardnekkige plaag van draadalg, baardalg en blauwalg. Ik had alles al geprobeerd en een fortuin aan materiaal besteed. Zonder resultaat natuurlijk. Bijna was ik gestopt met mijn hobby, zo erg was het … Op een bepaald moment besloot ik om alles radicaal om te gooien, aan de hand van advies dat ik had gekregen op een Amerikaans forum.

Met PlantedBox wil ik jou op dezelfde manier helpen zoals mijn Amerikaanse vrienden destijds. Aan de hand van handige e-books, artikels, het forum en persoonlijke e-mails zal ik je gidsen doorheen je strijd tegen de algen.