PlantedBox heeft maar 1 doel …

Slide background

Van je aquarium een prachtige aquascape maken!

Zo helpt PlantedBox je

Vol frisse, gezonde aquariumplantjes. En zonder ook maar 1 alg.

Geef toe, zo'n bak wil jij toch ook?

Ken je dat? Je begint vol goede moed aan je nieuwe aquascape. Alles gaat goed de eerste weken, maar na een tijdje stoppen de planten met groeien, er komen algen, … Met de handen in het haar probeer je alles uit om toch maar een gezonde bak te krijgen. Maar niets wil baten en je weet niet meer hoe je verder kunt met je bak.

Geloof me, ik heb in exact diezelfde situatie gezeten als jij.  En om die reden heb ik PlantedBox opgericht. PlantedBox biedt namelijk zowel het advies àls het materiaal voor een gezonde plantenbak.

Het doel? Jouw helpen om een algenvrij plantenbak te bekomen!

Al het materiaal & advies voor een gezonde plantenbak

Bekijk de producten

Bij PlantedBox vind je al het materiaal voor een gezonde start van je plantenbak. Daarnaast ontvang je ook gratis advies zodat je definitief van die algen af geraakt.

Zo werkt PlantedBox:

 • ”1″

  ”Aquariumbemesting als basis voor gezonde aquariumplantjes”

  Meer dan 90% van algen- en groeiproblemen in aquaria worden veroorzaakt door een tekort aan voedingsstoffen. En dat wil je in jouw bak vermijden, toch? De gecertificeerde aquariumbemesting van PlantedBox is zo samengesteld dat de planten nooit een voedingstekort krijgen. Op die manier leg je een stevig fundament voor frisse, gezonde en algenvrije aquariumplantjes.

 • ”2″

  ”Advies op maat van jouw bak”

  Er spelen natuurlijk nog heel wat andere factoren mee als je een prachtige aquascape wil: verlichting, watercirculatie, … Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen paniek, via het PlantedBox adviesforum krijg je advies over hoe jij het best je bak aanpakt om zo tot de aquascape te komen waar je altijd al van droomde. Volledig gratis.

 • ”3″

  ”Materiaal om je bak een extra boost te geven”

  Wil je nog dat ietsje meer uit je aquarium halen? Dan biedt PlantedBox ook professioneel CO2-materiaal, scharen en pincetten. Met een goede CO2-toevoer geef je je planten nog een extra duwtje in de rug, met helde kleuren en sterkere wortels als resultaat. En door regelmatig te snoeien geef je je aquascape nog nèt dat ietsje meer detail.

Verbeter de gezondheid van je aquariumplantjes nu!

Bekijk de vloeibare bemesters...

De aquariumbemesters van PlantedBox kennen heel wat voordelen. Doseren wordt een makkie, je planten groeien beter en jij kunt volop genieten van je aquarium. En daar draait het om, toch?

features

 

Word gratis lid van het adviesforum & verbeter je bak!

Word nu gratis lid

 

Deze mensen hebben al beroep gedaan op PlantedBox voor hun bak.
Jij kunt dezelfde resultaten verwachten.

Kurt
Kurt
Meer verkoop dankzij PlantedBox

Wij gebruiken PlantedBox als bemesting voor de aquariumplanten in onze winkel (AquaBilzen) en sindsdien groeien ze toch duidelijk beter.

Daardoor is ook de verkoop gestegen en ondertussen hebben we besloten om ook verdeler van PlantedBox te worden.

Sebastiaan Hallen
Sebastiaan Hallen
Uitstekend effect op mijn bak

Ik heb al een vrij lange tijd contact met Gilles, hij komt met duidelijk onderbouwde adviezen en staat ook open voor nieuwe inzichten.

Daarna heb ik zijn bemestingsproduct kunnen testen en de totaalbemester had een uitstekend effect op mijn bak.

Eric
Eric
De planten doen het prima

Na lang een Cichliden bak te hebben, wou ik nog eens een plantenbak proberen. Gilles heeft me wegwijs gemaakt in de producten die ik nodig had en advies gegeven om mijn bak algenvrij te houden.

IK moet eerlijk toegeven: de planten doen het prima, ben er heel tevreden mee.

Je kunt ook lid worden van het adviesforum voor advies op maat van jouw bak. Volledig gratis.
Wedden dat je bak binnen enkele maanden in topvorm is?