ZOEK JE EEN SPONSOR VOOR JE FACEBOOK-GROEP?

Heb je een actieve Facebook-groep met minstens 1000 leden en wil je bijverdienen of iets leuk organiseren voor je groepsleden? Plantedbox kan je Facebook groep sponsoren!

LAAT JE GROEP SPONSOREN

PlantedBox zoekt Facebook-groepen met één of meerdere van de onderstaande eigenschappen.

  • Je Facebook-groep heeft minimaal 1000 leden
  • Het hoofdthema van je groep is aquariumplanten of beplante aquaria
  • Op je groep deel je regelmatig leuke tips & tricks over aquaria
  • Respect voor ieders mening is belangrijk in je groep
  • Je staat achter mijn producten en bent bereid ze te promoten

Herken jij je Facebook-groep hierin? Dan kan je je hieronder aanmelden om gesponsord te worden.
Ik antwoord persoonlijk terug op je aanmelding.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

In ruil voor de promotie van mijn producten ontvangen jullie een mooie provisie per verkoop die via jullie Facebook-groep gaat. Hoe werkt het allemaal? Wel, jullie ontvangen van mij een gepersonaliseerde link, via die link komen je groepsleden terecht op de PlantedBox shop en kunnen ze bestellen zoals gewoonlijk.

Maar … per bestelling die via jullie link gebeurt, krijgen jullie een provisie die kan gaan tot maar liefst 25% van de bestelling. Mooi toch! Dit bedrag kan je dan in een “spaarpotje” steken voor jullie groep om bijvoorbeeld een leuk event te organiseren, een wedstrijd, een groepsaankoop, …

Een voorbeeld.

Aquarium Groep Waterworld is een Vlaamse & Nederlandse aquariumgroep. Elke maand plaatsen de admins een advertentie van PlantedBox in de kijker. Voor elke bestelling die via de link gaat, wordt een “groepspotje” gevuld die later gebruikt wordt voor een leuke groepsaankoop.

WIE IS PLANTEDBOX?

PlantedBox wil aquaristen helpen in de strijd tegen algen door het juiste advies te combineren met de juiste producten. Download één van de gratis e-books, lees mijn handige tips op de blog en bestel de producten om de strijd aan te gaan tegen de algen.

Samen maken we korte metten met die algen en verbeteren we de plantengroei in jouw aquarium.