DOWNLOAD MIJN E-BOOKS - GRATIS!

Last van algen of groeien je aquariumplanten nog niet zoals je wilt? Of ben je nog volop bezig met de voorbereiding van je aquarium? Download hieronder mijn gratis e-books en creëer een gezond aquarium die je met veel trots aan je vrienden kan tonen.

E-BOOKS DIE JE HELPEN ALGEN TE BESTRIJDEN

Vijf redenen waarom je nog altijd algen hebt

In dit e-book leer je waarom je nog steeds algen hebt in jouw aquarium en hoe je die problemen keihard aanpakt en van je algen afgeraakt.

Ultieme algbestrijding gids: hoe je efficiënt algen afmaakt

Last van algen in je aquarium? Deze e-book biedt je een strategie voor elke alg om heel efficiënt elke alg aan te pakken in je bak.

E-BOOKS OM JE AQUARIUM CORRECT OP TE STARTEN

Hoe je in slechts 5 weken een topaquarium maakt

Ga je een aquarium opstarten? In dit e-book vertel ik je welk materiaal je nodig hebt en waar je op moet letten. Daarnaast krijg je ook nog een duidelijk weekschema voor de opstart van je bak.

De 7 grootste beginnersfouten en hoe je ze voorkomt

Net een aquarium begonnen? Dan moet je oppassen dat je deze beginnersfouten zeker niet begaat! Ik leg je duidelijk uit hoe ze voorkomt zodat je bak er beter van wordt.

E-BOOKS OM JE CO2-SYSTEEM PIEKFIJN AF TE STELLEN

Hoe herken je een CO2-tekort? En hoe los je het op?

Deze e-book toont je wat de symptomen zijn van een CO2-tekort en hoe je dat tekort vakkundig kunt aanpakken zodat je planten in je aquarium terug lekker gaan groeien.

Super uitgebreide gids om je CO2 perfect af te stellen

CO2 is zowat dé belangrijskte voedingsstof voor je planten. Maar helaas ook de moeilijkste om toe te voegen. Deze héél uitgebreide gids legt alles gedetailleerd uit om je CO2 als een echte expert af te stellen.

E-BOOKS OM JE AQUARIUM MOOI IN TE RICHTEN

De ultieme guide voor een Nature Style aquarium

Droom je al even van een “Nature Style” aquarium? Een bak om in te verdwalen … Deze gids legt haarfijn de do’s en dont’s uit voor een knappe Nature Style aquarium en vertelt je ook enkele “design geheimen” die experts toepassen.

Gids voor een aquarium volgens de Nederlandse stijl

Ben je een grote van van het Nederlandse aquarium? Straatjes, bladcontrasten, véél plantjes, … Deze uitgebreide gids legt je stap voor stap uit hoe je tot zo’n schitterend aquarium komt.