Over PlantedBox

Hoi, ik ben Gilles

Een hele tijd geleden, ergens in 2010, kreeg ik een zeer hardnekkige plaag van draadalg, baardalg en blauwalg. Ik had alles al geprobeerd en een fortuin aan materiaal besteed. Zonder resultaat natuurlijk. Bijna was ik gestopt met mijn hobby, zo erg was het …

Tot ik op een Amerikaans forum om hulp vroeg. De adviezen die ik daar kreeg waren vrij controversieel met hetgeen ik al die jaren al deed. Ik had niets meer te verliezen, dus dacht ik: “waarom niet?”. Een paar maanden verder en mijn aquarium zag er éindelijk weer als een echt plantenaquarium uit.

In 2012 ben ik dan een blog begonnen met 1 doel. Mensen helpen een algvrij aquarium te krijgen, aan de hand van de adviezen die ikzelf had ontvangen. Goed advies in de vorm van gemakkelijke en begrijpbare artikels die je direct kon toepassen.

Ondertussen is “AquascapingBlog” uitgegroeid tot een blog met meer dan 30.000 maandelijkse lezers en mijn e-book werd al bijna 4000 keer gedownload. Een dikke “DANKJEWEL” daarvoor!

Gilles en ik

Dit ben ik en mijn vriendin, die samen met mij de shop beheert

Aquariumbemesting, -materiaal én advies voor een gezonder aquarium

Weet je wat ik opmerkte op mijn blog?

Vele lezers vroegen zich af welk materiaal ze moesten gebruiken voor mooie, gezonde plantjes. Of welke aquariumbemesting nodig was voor de beste resultaten.

Vaak zagen ze door de bomen het bos niet meer, investeerden ze een hoop geld in dingen die eigenlijk niet nodig waren en hun aquarium was nooit echt zoals ze het wouden.

Hoe PlantedBox jou kan helpen

Met mijn beetje spaargeld ben ik dan samen met mijn vriendin PlantedBox begonnen met hetzelfde doel als mijn blog: aquaristen helpen om een gezonder aquarium te krijgen. Vol mooie plantjes en zonder algen.

Wat kun je verwachten?

  • Gratis advies op maat van jouw aquarium op het adviesforum. Mijn bloglezers weten dat ik veel tijd investeer in mijn adviezen ;-)
  • Geconcentreerde & gecertificeerde aquariumbemesting: veilig voor je vissen, goed voor je plantjes & super gemakkelijk te gebruiken
  • CO2-materiaal & aquascaping tools om de puntjes op de i te zetten en nét dat ietsje meer uit je aquascape te halen

Klaar om je aquarium om te toveren in een gezonde plantenbak? Bekijk mijn producten of vraag om advies.