In poedervorm

Plantenvoeding voor je aquarium zelf maken

Heeft je aquarium specifieke eisen of vind je het gewoon leuk om je aquariumbemesting zelf te maken? Dan is het voor jou zeker interessant om aquarium plantenvoeding in poedervorm te bestellen.

Het voordeel ten opzichte van vloeibare plantenvoeding is dat je je eigen “recept” kan maken en dus zelf je plantenvoeding samenstelt aan de hand van de eisen en wensen van je aquariumplanten.

Heb je bijv. veel rode aquariumplanten? Dan voeg je iets meer ijzer en sporelementen toe aan je mix. Heb je sterke groeiers? Dan is het interessanter om meer nitraat & fosfaat toe te voegen om de wortelvorming en groei te promoten.

Welke aquariumbemesting in poedervorm biedt PlantedBox?

Bij PlantedBox vind je het hele pakketje aan plantenvoeding in poedervorm om je eigen “stockoplossingen te maken. Je kan de poeders in 2 grote groepen opdelen:

De voordelen van PlantedBox aquariumbemesting

De poederbemesting van PlantedBox biedt je verschillende voordelen. Zo wordt elk plantenvoeding geleverd in een hersluitbaar zakje die vocht en stof tegenhoudt voor een extra lange bewaring

Daarnaast ontvang je bij elke bestelling ook nog de nodige natuurlijke bewaarmiddelen voor een betere bewaring van je eigen stockoplossing.

Ten slotte ontvang je bij ons ook nog een gratis doseerlepeltje bij elk zakje. Op die manier hoef je niet elke keer alles af te wegen en hoef je ook niet te investeren in een precisie weegschaal, maar hoef je gewoon x aantal lepeltjes aan je fles toe te voegen, mengen met (osmose)water en klaar!

Weet je niet welke poeder aquariumbemesting je allemaal nodig hebt?

Geen probleem hoor. ik heb voor jou ook een volledige kit samengesteld die alle poeders bevat die je nodig hebt + ook nog een heel duidelijke handleiding.

En mocht je nog vragen hebben, dan kan je mij altijd contacteren via e-mail, het adviesforum, mijn e-books downloaden of één van mijn vele artikels lezen.

Toont alle 7 resultaten