Vivarium 2020 - Schrijf je in voor exclusieve promo's

Dit jaar geen lokale Vivarium-beurs maar wel Vivarium Online!  Je zal nu thuis vanuit je luie zetel volop van de beurs kunnen genieten. Bezoek virtuele beursstanden, doe mee aan wedstrijden en volg workshops … Kortom, zeker een “virtueel bezoekje” waard 🙂

Ook dit jaar is PlantedBox weer van de partij met exclusieve Vivarium-kortingen. Wil jij als eerste een mailtje krijgen en mee profiteren van heel mooie kortingen? Laat dan hieronder je voornaam en e-mailadres achter en je krijgt van mij een mailtje als het zover is.

Enkele sfeerbeelden van Vivarium 2019

PlantedBox op Vivarium 2018
Vivarium Online 2020 | PlantedBox
Ontvang als eerste een mail Helaas, dit product is momenteel niet in stock! Voeg hieronder je e-mailadres toe en je ontvangt van mij een mailtje van zodra het terug in stock is.
Email
Scroll naar top

Versie 2.0 van mijn CO2-systemen komt eraan!

Mijn eerste CO2-sets gingen hard & zijn ondertussen al volledig uitverkocht.

Binnenkort lanceer ik versie 2.0 van mijn CO2-systemen, die gaat NOG beter zijn!

Wil jij als eerste een mail ontvangen wanneer ik ze lanceer? Laat dan hieronder je mail achter.

Door de grote vraag is er een kleine vertraging op de verzending van CO2-sets. Excuses hiervoor!