VIVARIUM 2022 - SCHRIJF JE IN VOOR EXCLUSIEVE PROMO'S, ONLINE & OP DE BEURS!

Na meerdere jaren afwezigheid is het eindelijk weer zover: de Vivariumbeurs! Bezoek de Vivariumbeurs op 1 & 2 oktober in Den Bosch (Autotron) en beleef een mooie dag vol mooie kortingen, leuke events en meer.

Wil jij als eerste een mailtje krijgen wanneer de Vivariumbeurs van start gaat en je kan profiteren van de PlantedBox promoties?
Laat dan hieronder je voornaam en e-mailadres achter en je krijgt van mij een mailtje als het zover is.

PS: het gaat altijd heel hard op de beurs, waardoor sommige producten snel uitverkocht kunnen geraken. Wil je zeker zijn van je korting, reserveer dan je producten door mij een mail te sturen via het formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

WAT KUN JE VERWACHTEN TIJDENS DE BEURS?

Niet alleen kun je zo goed als al onze producten eens “in het echt” checken en advies bij mij vragen, zoals elk jaar heb ik ook weer super leuke promoties op veel producten. Zoek jij dus nog een leuke schaar, moet je je stock All-in-One terug aanvullen of wil je je een complete CO2-set aanschaffen, kom dan zeker eens af en we maken een leuke deal voor je! Kan je niet aanwezig zijn? Geen probleem, ook online zullen we enkele kortingen lanceren.

De Vivariumbeurs vindt plaats op 1 & 2 oktober op het Autotron in ‘s-Hertogenbosch.

Enkele sfeerbeelden (copyright Vivarium)

Waar vind je ons?

Dit jaar vind je ons op de begane grond met. Je kan ons eigenlijk niet missen: we staan vlak naast de grootste stand van de beurs, die van Aquaflora, en vlakbij de “main stage”.

Hieronder een plattegrond:

ONZE NIEUWE STAND!

Dit jaar staan we dus met een heuse stand hebben op de gelijkvloers! Check hieronder al een kleine “preview” van onze stand.

Hou me op de hoogte Wil je een mailtje van mij ontvangen van zodra dit product terug in stock is? Laat hdan ier je e-mailadres achter.